Update omtrent COVID-19: producten worden gewoon bezorgd. Lees hier alle info.

Credits

Mocht je credits hebben ontvangen van je onderwijsinstelling dan kun je deze terugvinden in 'Mijn SURFspot'. Kies voor 'Mijn SURFspot' en je komt uit op de overzichtspagina van je SURFspot account. 

Naast je recente aankopen kun je hier ook het aantal credits zien staan. Je vind de credits direct onder het logo van je onderwijsinstelling. 

Credits

Elk jaar krijg je van je onderwijsinstelling een e-mail met daarin het verzoek om je credits te activeren. Je kunt één keer per jaar je credits activeren. 

Je activeert je credits door in te loggen op www.surfspot.nl 

Je krijgt een melding om de credits te activeren in het najaar, let op dat dit een herinnering is, je hebt de credist al vanaf het begin van het jaar kunnen activeren. Je kunt de nieuwe credits voor het aankomende jaar pas activeren na 1 januari. 

Het is niet mogelijk om je credits nog te activeren met terugwerkende kracht. Wij kunnen geen credits toewijzen, je dient de credits elk jaar zelf te activeren door in te loggen op de website.
Alleen medewerkers van onderwijsinstellingen die een overkomst hebben afgesloten met SURFmarket hebben recht op credits. Alle medewerkers worden vanuit de onderwijsinstelling geinformeerd over de credits. Op het moment kunnen alleen medewerkers van de Universiteit van Amsterdan gebruik maken van credits.
Wanneer je uit dienst treedt kun je niet meer inloggen op SURFspot en zullen je credits worden gedeactiveerd. Je kunt de credits die op jouw account staan niet overzetten naar een ander account, mocht je bij een andere onderwijsinstelling in dienst treden.
De credits die je van de onderwijsinstelling ontvangt kun je opsparen tot en met einde 2019. Voor 1 januari 2020 dien je de credits uit te geven voordat deze komen te vervallen.