De zomer is begonnen, en dat betekent: lekker op vakantie. Terwijl jullie gaan genieten van je welverdiende vacay in Kroatië, Italië of good old Spanje, gaan wij op de klantenservice van SURFspot proberen de boel draaiende te houden.

Want de zomervakantie betekent voor de klantenservice een stuk minder mailtjes. Sturen jullie in september, wanneer de scholen net beginnen, bij elkaar zo’n 9249 mailtjes. In augustus ligt dit maar op 3704 berichten. Kortom: We móeten dus wel iets anders bedenken om onszelf bezig te houden terwijl jullie lekker op het strand vertoeven.


Handleidingen

Misschien heb je deze pagina dit schooljaar al eens gezien of gebruikt. SURFspot heeft een handleidingenpagina waarbij we proberen jullie installaties zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Tijdens de komende zes weken zullen we ervoor zorgen dat er nog meer handleidingen tot jullie beschikking komen, vlak voor het nieuwe schooljaar. Dat betekent dat je in noodsituaties niet meer alleen bij ons aan de bel hoeft te trekken, maar ook gewoon even een handleiding er op kan naslaan.

 

FAQ

Op de klantenservice doen we uiteraard niets liever dan jullie helpen. Toch krijgen we vaak dezelfde vragen in de mailbox binnen. Vandaar dat we in de zomermaanden zullen gaan werken aan het verbeteren van onze veelgestelde vragen pagina, zodat jullie bij vragen ook deze pagina kunnen checken om mogelijke problemen snel op te lossen. Bijvoorbeeld veelvoorkomende foutmeldingen bij het installeren van SPSS of vragen over het terugvinden van je oude downloadgegevens.

 

Vragen

Maar natúúrlijk blijven we in de zomer ook gewoon voor de gemotiveerde studenten, pijnlijke herkansers en hardwerkende medewerkers beschikbaar voor vragen. Mocht je dus, ondanks het hopelijk stralende weer, toch achter je computer zitten te zwoegen op een installatie of activatie, dan kun je ons hierover altijd bereiken. We zijn dagelijks bereikbaar via mail op info@surfspot.nl en via de chat op werkdagen tussen 13 en 17 uur.

 

Rest ons niet anders dan jullie allemaal een hele mooie vakantie te wensen! Felicies vacaciones.

 

Esther,

Team Klantenservice