Yes! Eindelijk klaar met de tentamens. Tijd voor ontspanning! Mocht je nog hertentamens hebben, lees de blog dan pas over een week ; ). Wij kennen de ‘struggle’, het eindeloos zoeken naar een ‘nieuwe’ film op Netflix. Speciaal voor jullie heeft SURFspot een lijst met up-to-date kijktips op Netflix. Enjoy!

Zin in een grappige of spannende film die lekker wegkijkt? Dit zijn de SURFspot-kijktips op Netflix:

  • The Hangover I, II en III

Dit zijn voor ons drie echte klassiekers! Misschien heb je één van de films al gezien of zelfs allemaal. Het zijn films die nooit gaan vervelen, speel hem nog eens af en laat je verrassen. De films gaan over een groep vrienden die wakker wordt na een uit de hand gelopen (vrijgezellen)feest. Ze hebben geen idee wat er is gebeurd en komen daar gedurende de film achter. Het biedt gegarandeerd kijkplezier.

  • 22 Jump Street

Het vervolg op kijkcijferkanon 21 Jump Street. Twee vrienden/collega’s van de politie gaan undercover op een College. Ze infiltreren in het dagelijkse leven op de school om een drugsbende op te rollen. Jonah Hill en Channing Tatum zorgen samen voor ongemakkelijke humor en opmerkelijke situaties. Fan van 21 Jump Street? Dan is dit een must see!

  • What Happened to Monday

What Happened to Monday gaat over de zevenling, Monday tot en met Sunday. Zij leven in een samenleving waar het krijgen van meerdere kinderen verboden is. Om ervoor te zorgen dat niemand achter het bestaan van de zevenling komt wisselen de zussen elkaar elke dag af. Iedere zus komt één keer per week in de buitenwereld. Wanneer de zus Monday op mysterieuze wijze verdwijnt gaan de zussen naar haar opzoek. Kunnen zij dit raadsel oplossen zonder dat anderen achter hun geheim komen?

  • The Hitman’s Bodyguard

In the Hitman’s Bodyguard worden humor en actie op een goede manier met elkaar gecombineerd. Samuel L. Jackson speelt een huurmoordenaar die nu zelf een ‘target’ wordt en moet gaan samenwerken met zijn grootste rivaal (Ryan Reynolds). Ben jij opzoek naar een film met actie en die garant staat voor humor? Dan is dit een echte kijktip!

  • El Camino

Fan van Breaking Bad? De ‘manhunt’ op Jesse Pinkman gaat verder in deze film. Jesse is op de vlucht voor de politie en dat brengt genoeg spanning met zich mee. Breaking Bad nog niet gezien? Tip: kijk eerst de serie voordat je begint aan El Camino.

Tot slot

Veel kijkplezier en vergeet ook niet te studeren wanneer je hertentamens hebt! Ook goed om te weten, de streamingdienst van Disney is een maand gratis te gebruiken. Voor een gratis maand Disney Plus klik hier.

(Bron: IMDb)

Geschreven door: Max