Soofos Online Cursus Video's Maken

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 34,00 Adviesprijs € 201,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Video's Maken

Met je smartphone heb je eigenlijk alles bij de hand om creatieve en zakelijke video’s te maken. Maar hoe benut je alle opties? Pak je het liever wat professioneler aan en gebruik je een professionele camera? Dan is het fijn om te leren hoe je alle instellingen op een camera kunt gebruiken. Zo worden je video’s nog mooier. Dit pakket bestaat uit drie cursussen waarin je leert om met je smartphone en professionele camera video’s op te nemen en achteraf te bewerken met Premiere Pro 2020.  

Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

 • Video’s maken met je smartphone
 • Basiscursus videografie
 • Online cursus Premiere Pro 2020

Na deze cursus heb je basisvaardigheden ontwikkeld om zowel met een smartphone als met een professionele camera video’s op te nemen en te bewerken met Premiere Pro 2020.

Cursus 1: Video’s maken met je smartphone

Het maken van video’s is hot, zowel professioneel als privé worden prachtige video’s gemaakt. Met je smartphone heb je eigenlijk alles binnen handbereik wat je nodig hebt om een creatieve of zakelijke video te maken. Je moet alleen wel even leren hoe alle instellingen werken.

In deze cursus leer je:

 • Professionele video's maken met je smartphone
 • Wat de verschillende camera's op je telefoon kunnen
 • Verschillende filmtechnieken
 • Hoe je je video's handmatig kunt belichten

De cursus bestaat uit 7 hoofdstukken, 23 lessen, 2u 23min, inclusief een certificaat. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Cursus 2: Basiscursus videografie

Heb je een professionele camera, maar weet je eigenlijk niet precies waar alle knopjes voor zijn? In minder dan twee uur leer je de basis van videografie stap voor stap de juiste instellingen en technieken gebruiken om prachtige video’s te maken.

In deze cursus leer je:

 • Je camera en alle belangrijke instellingen kennen en gebruiken
 • Belangrijke filmtechnieken om de mooiste beelden te schieten
 • Hoe belangrijk geluid is
 • Verder gaan met monteren
 • Welke soorten video’s er bestaan

Deze cursus bestaat uit 5 hoofdstukken, 22 lessen, 1u 51 min, inclusief een certificaat. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Cursus 3: Online Cursus Premiere Pro 2020

Premiere Pro is hét programma om video’s mee te bewerken, of je professioneel video’s bewerkt of als hobby. In deze basiscursus leer je video’s bewerken, monteren en exporteren. Met behulp van praktische video’s ga je aan de slag met oefenbestanden in Premiere Pro 2020. Zo leer je de verschillende mogelijkheden en functies kennen die dit programma te bieden heeft.

In deze cursus leer je:

 • Zelf montages maken van je beelden en audio
 • Stijlvolle overgangen en effecten toepassen
 • Alle ins en outs van Premiere Pro 2020
 • Gemakkelijk en georganiseerd werken in Premiere Pro 2020
 • Je meesterwerk publiceren en exporteren om het te delen

Deze cursus bestaat uit 9 hoofdstukken, 71 lessen, 5u 27min, inclusief een certificaat. Om deze cursus te kunnen volgen heb je een laptop of computer nodig waarop Adobe Premiere Pro 2020 is geïnstalleerd. De licentie is niet inbegrepen bij deze cursus. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Let op: Adobe Premiere Pro is niet inbegrepen bij het cursuspakket. Koop je licentie bij SURFspot.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan