Bestelling retourneren

Het is helaas niet mogelijk om een download of cloud bestelling te annuleren of om te ruilen. 

Dit is namelijk om de volgende reden: Je hebt tijdens je aankoop de volgende voorwaarden geaccepteerd, hierbij geef je aan dat je afziet van het recht op ontbinding: "Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)" 

Daarnaast kunnen wij in het geval van deze download niet nagaan of het product in gebruik is genomen. We hopen dat je daarom begrijpt dat het niet langer mogelijk is de bestelling te annuleren of te wijzigen. Je kunt meer informatie vinden in  de algemene voorwaarden.

Paradigit
Heb je een nieuw hardwareproduct aangeschaft dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via retouren@surfspot.nl

Refurbished laptops
Heb je een refurbished laptop aangeschaft dan kun je contact opnemen met onze leverancier Recover-E. Wanneer je wenst een refurbished laptop te retourneren dan kun je ook hiervoor het retourformulier invullen.

Refurbished Android telefoons
Heb je een refurbished Android telefoon aangeschaft, maar ben je niet tevreden met het product dan kun je contact opnemen met onze partnerleverancier Mobiel als nieuw. Download hier het retourformulier van Mobiel als nieuw. De stappen om een telefoon te retourneren zijn na te lezen op deze pagina

Refurbished Apple iPhone
Ook het refurbished assortiment van Apple zoals de iPhone Remarketed en de iPhone B grade worden door Mobiel als nieuw verzonden. Wanneer je wenst een refurbished Apple product te retourneren dan kun je ook hiervoor het retourformulier op de website van Mobiel als nieuw invullen. 

Apple
Onze leverancier van Apple producten is Amac. Als je een(nieuw) Apple product wilt retourneren, kan je dit het beste doen door het online retourformulier in te vullen.
Je dient het product te retourneren naar de leverancier via de post. Het is helaas niet mogelijk om de bestelling te retourneren in een winkel.


Als je een nieuw hardware product voor reparatie wilt opgeven dan kun je dit alleen direct via de leverancier doen. 

Paradigit:
Om een reparatie aan te melden kun je het online formulier invullen op de website van Paradigit.

Amac:
De garantie van onze Apple producten loopt via de leverancier Amac. Via deze link vind je meer informatie over de aanvraag van een reparatie. 

Mobiel als Nieuw:
Om een reparatie aan te melden kun je het online formulier invullen op de website van Mobiel als Nieuw. Meer informatie over de aanvraag vind je hier.

Over Amac

Amac is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Amac is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

 • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd. 
 • Wanneer je de producten van een webshop bestelling op basis van deze 14 dagen bedenktijd wilt retourneren, zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw rekening. Wanneer je de overeenkomst annuleert of de bestelling retourneert, ontvang je zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen) alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan terug. Als je besluit om de volledige bestelling te retourneren, dan worden de eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending vergoed. Amac mag wachten totdat zij de producten hebben ontvangen tenzij je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd.

Bezorgen en retourneren:

 • Op de dag van verzending ontvang je van Amac een e-mail met daarin een track & trace code.
 • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Amac.

Overige voorwaarden:

Bedrijfsinformatie Amac

Proostwetering 13
3543 AB Utrecht

KvK-nummer: 30194102
BTW-nummer: NL813220440B01
Telefoonnummer: 088 - 77 060 00
care@amac.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Amac. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen.

Over Paradigit

Paradigit is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Paradigit is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd.
 • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.

Bezorgen en retourneren:

 • Op de dag van verzending ontvang je van Paradigit een e-mail met daarin een track & trace code.
 • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Paradigit.

Overige voorwaarden:

Bekijk hier de overige voorwaarden van Paradigit.

Bedrijfsinformatie Paradigit

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven

KvK-nummer: 24331836
BTW-nummer: NL810572461B01
Telefoonnummer Receptie Hoofdkantoor: 040 - 259 4900
service@paradigit.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Paradigit. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen.

Over Recover-E

Recover-E is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Recover-E is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd.
 • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.

Bezorgen en retourneren:

 • Op de dag van verzending ontvang je van Recover-E een e-mail met daarin een track & trace code.
 • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Recover-E.

Overige voorwaarden:

Bekijk hier de overige voorwaarden van Recover-E.

Bedrijfsinformatie Recover-E

Van Batenborchstraat 17
6532 XJ Nijmegen

BTW nummer: NL8529.07.448.B01
KvK nummer: 58170103

Telefoonnummer: +31 6 41675554
info@recover-e.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Recover-E. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen.

Over Coolblue

Coolblue is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Coolblue is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 • Deze verkoper hanteert 30 dagen bedenktijd.
 • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.

Bezorgen en retourneren:

Op de dag van verzending ontvang je van Coolblue een e-mail met daarin een track & trace code.
Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 30 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Coolblue.

Overige voorwaarden:

Bekijk hier de overige voorwaarden van Coolblue.

Bedrijfsinformatie Coolblue

Weena 664
3012 CN Rotterdam

KvK-nummer: 24330087
BTW-nummer: NL810433941B01
Telefoonnummer: 010 798 89 99
klantenservice@coolblue.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Coolblue. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen.

Over iUsed

iUsed is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. iUsed is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 • Deze verkoper hanteert 15 dagen bedenktijd.
 • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.

Bezorgen en retourneren:

 • Op de dag van verzending ontvang je van iUsed een e-mail met daarin een track & trace code.
 • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 15 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van iUsed.

Overige voorwaarden:

Bekijk hier de overige voorwaarden van iUsed.

Bedrijfsinformatie iUsed

Ravenswade 150C
3439 LD Nieuwegein

KVK: 70518793
BTW: NL858355498B01
IBAN: NL69ABNA0810842203
info@iused.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van iUsed. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen

Over Mobiel als Nieuw

Mobiel als Nieuw is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Mobiel als Nieuw is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd.
 • Producten kunnen gratis geretourneerd worden.

Bezorgen en retourneren:

 • Op de dag van verzending ontvang je van Mobiel als Nieuw een e-mail met daarin een track & trace code.
 • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Mobiel als Nieuw.

Overige voorwaarden:

Bekijk hier de overige voorwaarden van Mobiel als Nieuw.


Bedrijfsinformatie Mobiel als Nieuw

Edisonweg 30
4207HG Gorinchem

KvK-nummer: 67449506
BTW-identificatienummer: NL856998205B01
Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL89RABO0321140427 / RABONL2U

vraag@mobielalsnieuw.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Mobiel als Nieuw. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen