Bestelling retourneren

Het is helaas niet mogelijk om een download of cloudbestelling te retourneren.  
Dit is namelijk om de volgende reden:
Je hebt tijdens je aankoop de volgende voorwaarden geaccepteerd, hierbij geef je aan dat je afziet van het recht op ontbinding: 
"Ik geef toestemming voor directe levering van de (cloud)dienst(en). Mijn recht op ontbinding van de koop vervalt (zie artikel 10 Algemene Voorwaarden)"


Paradigit
Heb je een nieuw hardwareproduct aangeschaft dan kun je contact opnemen met onze leverancier Paradigit via het retourformulier
Vul dit formulier zorgvuldig en compleet in. Gebruik het factuurnummer beginnende met KBVF en het 8-cijferige artikelnummer dat voor het artikel staat op de factuur van Paradigit. Let op dit is niet de factuur die in het overzicht bij 'bestellingen' op SURFspot staat. De factuur wordt los in een envelop verzonden, deze kan een dag nadat jij de bestelling hebt ontvangen aankomen.
Mocht je de juiste gegevens niet kunnen vinden dan kunnen wij deze voor je bij de leverancier opvragen. 

Refurbished laptops
Heb je een tweedehands hardwareproduct aangeschaft dan kun je contact opnemen met onze leverancier SES computers. SES computers is te bereiken via telefoonnummer: 078-6572450 of stuur een mail naar info@sescomputers.nl. Wil je direct een product retourneren vul dan het retourformulier in. 

Refurbished Android telefoons
Heb je een refurbished Android telefoon aangeschaft, maar ben je niet tevreden met het product dan kun je contact opnemen met onze partnerleverancier Mobiel als nieuw. Download hier het retourformulier van Mobiel als nieuw.

De stappen om een telefoon te retourneren zijn na te lezen op:
https://www.mobielalsnieuw.nl/service/ruilen-en-retourneren/

Apple
Onze leverancier van Apple producten is Amac. Als je een(nieuw) Apple product wilt retourneren, kan je dit het beste doen door het online retourformulier in te vullen.
Je dient het product te retourneren naar de leverancier via de post. Het is helaas niet mogelijk om de bestelling te retourneren in een winkel.

Refurbished Apple iPhone
Ook het refurbished assortiment van Apple zoals de iPhone Remarketed en de iPhone B grade worden door Amac verzonden. Wanneer je wenst een refurbished Apple product te retourneren dan kun je ook hiervoor het retourformulier op de website van Amac invullen.

Als je een nieuw hardware product voor reparatie wilt opgeven dan kun je dit alleen direct via de leverancier doen.

De garantie van de hardware producten lopen via Paradigit. Om een reparatie aan te melden kun je het online formulier invullen op de website van Paradigit: https://support.paradigit.nl/hc/nl/articles/202337091-Garantieduur

De garantie van onze Apple producten loopt via de leverancier Amac. Je kunt hier meer informatie vinden over de aanvraag van een reparatie: https://www.amac.nl/service-diensten/reparatie-herstel