McAfee Internet Security for Mac

Studentenprijs
€ 28,75
Adviesprijs € 74,95
Apple Mac
Apple Mac
download
Binnen 10 min als download beschikbaar

McAfee Internet Security for Mac

Je vertrouwt veel aan je computer toe: wachtwoorden, bankgegevens en andere persoonlijke informatie. Het is belangrijk om informatie goed te beveiligen. Phishing is een reële bedreiging. Ook je computer zelf kan schade oplopen. De laatste jaren is het aantal Mac-gebruikers gegroeid en daarom groeit ook de hoeveelheid malware, die zich richt op de Mac. Virussen die alleen schadelijk voor de pc zijn, kun je bovendien doorgeven aan vrienden, familie en collega’s. McAfee Internet Security for Mac zorgt voor een goede beveiliging tegen deze risico’s.

 

Kenmerken van McAfee Internet Security for Mac

- Antispyware
- Antimalware
- McAfee SiteAdvisor
- Firewall

 

McAfee Internet Security for Mac geeft tijdig advies

De McAfee SiteAdvisor is een handig hulpmiddel dat onderdeel is van McAfee Internet Security for Mac. Het geeft nog voor je een website daadwerkelijk bezoekt aan of de URL die je intypt of de link waar je op wilt klikken naar een schadelijke website leidt. Zo kom je niet onbedoeld op bijvoorbeeld phishingwebsites terecht. De kleuren rood, geel en groen geven aan hoe veilig de website is. ‘Rode’ websites worden meteen geblokkeerd. Zo zoek je op een veilige manier op het internet.

 

Veilig communiceren en delen dankzij

McAfee Internet Security for Mac Het is heel vervelend als je eigen computer geïnfecteerd wordt door een virus, Trojaans paard of rootkits. Maar je wilt deze ook niet doorgeven aan computers van huisgenoten, familieleden of collega’s. De bijlagen van je Apple Mail- en iChatberichten worden daarom nauwkeurig in de gaten gehouden. Zo kun je berichten en bestanden versturen en ontvangen zonder bang te hoeven zijn voor schade op jouw computer of die van een ander.

 

McAfee Internet Security for Mac waakt over je privacy

McAfee Internet Security for Mac voorkomt dat je lastig gevallen wordt door spyware. Programma’s die gebouwd zijn om je persoonlijke informatie op te sporen en door te sturen naar identiteitsdieven worden tegen gegaan. Zo voorkom je dat je privégegevens verkocht worden of misbruikt om bijvoorbeeld in te breken in je online bankaccount. Ook de antihphishingtechnologie en identiteitsbeveiliging van McAfee Internet Security for Mac helpen bij de beveiliging hier tegen.

Systeem eisen

OS: Apple Mac OS X 10.7 of hoger


Internet browser: Mozilla Firefox 12 of hoger / Safari 5 of hoger


Processor: Apple Computer met Intel Processor


Geheugen: 2 GB RAM


Beschikbare schijfruimte: 300 MB


Een internetverbinding is vereist om automatische updates en upgrades voor de software te ontvangen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Handleidingen


Anderen kochten ook