McAfee Internet Security for Mac

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Apple Mac
Binnen 10 min als download beschikbaar

McAfee Internet Security for Mac

Je vertrouwt veel aan je computer toe: wachtwoorden, bankgegevens en andere persoonlijke informatie. Het is belangrijk om informatie goed te beveiligen. Phishing is een reële bedreiging. Ook je computer zelf kan schade oplopen. De laatste jaren is het aantal Mac-gebruikers gegroeid en daarom groeit ook de hoeveelheid malware, die zich richt op de Mac. Virussen die alleen schadelijk voor de pc zijn, kun je bovendien doorgeven aan vrienden, familie en collega’s. McAfee Internet Security for Mac zorgt voor een goede beveiliging tegen deze risico’s.

 

Kenmerken van McAfee Internet Security for Mac

- Antispyware
- Antimalware
- McAfee SiteAdvisor
- Firewall

 

McAfee Internet Security for Mac geeft tijdig advies

De McAfee SiteAdvisor is een handig hulpmiddel dat onderdeel is van McAfee Internet Security for Mac. Het geeft nog voor je een website daadwerkelijk bezoekt aan of de URL die je intypt of de link waar je op wilt klikken naar een schadelijke website leidt. Zo kom je niet onbedoeld op bijvoorbeeld phishingwebsites terecht. De kleuren rood, geel en groen geven aan hoe veilig de website is. ‘Rode’ websites worden meteen geblokkeerd. Zo zoek je op een veilige manier op het internet.

 

Veilig communiceren en delen dankzij

McAfee Internet Security for Mac Het is heel vervelend als je eigen computer geïnfecteerd wordt door een virus, Trojaans paard of rootkits. Maar je wilt deze ook niet doorgeven aan computers van huisgenoten, familieleden of collega’s. De bijlagen van je Apple Mail- en iChatberichten worden daarom nauwkeurig in de gaten gehouden. Zo kun je berichten en bestanden versturen en ontvangen zonder bang te hoeven zijn voor schade op jouw computer of die van een ander.

 

McAfee Internet Security for Mac waakt over je privacy

McAfee Internet Security for Mac voorkomt dat je lastig gevallen wordt door spyware. Programma’s die gebouwd zijn om je persoonlijke informatie op te sporen en door te sturen naar identiteitsdieven worden tegen gegaan. Zo voorkom je dat je privégegevens verkocht worden of misbruikt om bijvoorbeeld in te breken in je online bankaccount. Ook de antihphishingtechnologie en identiteitsbeveiliging van McAfee Internet Security for Mac helpen bij de beveiliging hier tegen.

OS: Apple Mac OS X 10.7 of hoger

Internet browser: Mozilla Firefox 12 of hoger / Safari 5 of hoger

Processor: Apple Computer met Intel Processor

Geheugen: 2 GB RAM

Beschikbare schijfruimte: 300 MB

Een internetverbinding is vereist om automatische updates en upgrades voor de software te ontvangen

Medium Download
Leveringswijze Binnen 10 min als download beschikbaar
Besturingssysteem Apple Mac
Taal Nederlands & Engels
Aantal licenties 3 apparaten
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

- McAfee Internet Security for Mac wordt geleverd met 3 licenties, hiermee kan het product op drie computers geïnstalleerd en gebruikt worden

- McAfee Internet Security for Mac is inclusief een 1-jarig abonnement voor gratis updates

- Het abonnement voor McAfee Internet Security for Mac gaat in bij de eerste installatie en activatie van het product

- Het wordt geadviseerd voor de installatie van McAfee Internet Security for Mac eerst de probeer- of vorige versie van de software te deïnstalleren

- De taal van het door jou gebruikte Apple Mac bepaalt welke taalversie van McAfee Internet Security for Mac je kunt downloaden, wanneer je bijvoorbeeld van de Nederlandstalige versie van Apple Mac OS X 10.5 gebruik maakt, zul je de Nederlandstalige versie van McAfee Internet Security for Mac kunnen downloaden via de website van McAfee

Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@surfspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Producent McAfee
Gebruikersvoorwaarden http://home.mcafee.com/Root/AboutUs.aspx?id=eula
pdf
(Grootte: 815.7 KB)
In deze handleiding laten we zien hoe je het programma McAfee op je Mac-computer kunt installeren.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Vaak samengekocht met