F-secure Internet Security (1 jaar, 1 gebruiker)

Studentenprijs
€ 25,00
Adviesprijs € 44,95
Windows
Windows
download
Binnen 10 min per e-mail beschikbaar

Met het gebruikersvriendelijke installatiepakket van F-Secure Internet Security maak je een snelle start met de beveiliging van je computer. Virussen, hackers en phishing worden tegengehouden. Zowel bekende bedreigingen als nieuwe gevaren worden onmiddellijk herkend.

Je ontvangt altijd de meest recente versie van dit product. Ook bestaande gebruikers worden geüpgraded naar de laatste versie zolang je licentie geldig is. Zo blijf je altijd beschermd tegen de nieuwste virussen.

In deze video wordt F-secure Internet Security toegelicht

Voor meer informatie over de visie van F-secure en de mensen die daar werken, kijk deze video

F-Secure Internet Security

Zonder zorgen met een snelle computer e-mailen, online bankzaken regelen en surfen. Dat is op een veilige manier mogelijk met F-Secure Internet Security. Virussen, hackers en phishing worden tegengehouden. Zowel bekende bedreigingen als nieuwe gevaren worden onmiddellijk herkend. Door de functies van ouderlijk toezicht bescherm je niet alleen je computer tegen infecties, maar zorg je er ook voor dat je kinderen niet in aanraking komen met ongewenste inhoud. Bovendien is je computer niet alleen veiliger, maar ook schoner en daarmee sneller met F-Secure Internet Security.

F-Secure Internet Security bevat de volgende onderdelen:

- Banking Protection
- Browsing Protection
- F-Secure Search
- Gamemodus
- Ouderlijk toezicht

F-Secure Internet Security werkt stil en effectief

Met het gebruikersvriendelijke installatiepakket van F-Secure Internet Security maak je een snelle start met de beveiliging van je computer. Zelfs als je pc al een virus heeft, is het nog niet te laat om F-Secure Internet Security te installeren. Je hoeft je pc hiervoor niet opnieuw op te starten, ook niet na een upgrade. F-Secure Internet Security maakt je computer niet trager, integendeel: deze software zorgt zelfs voor snellere prestaties door je pc op te schonen.

Dankzij F-Secure Internet Security beland je nooit op de verkeerde plek

De beveiliging van F-Secure Internet Security zorgt ervoor dat je niet op verkeerde websites terecht komt of onveilige bestanden download. Daarbij maakt het niet uit of je doelgericht een adres intypt, op een link in een e-mail klikt of een site zoekt met een zoekmachine. F-Secure Search controleert zoekresultaten op onder andere phishing websites. De Browsing Protection van F-Secure Internet Security beveiligt https-sites, zoals Facebook en e-mailprogramma’s. Daarmee wordt voorkomen dat je op schadelijke links klikt of onveilige bestanden downloadt.

Veilig zaken doen met F-Secure Internet Security

Internetbankieren is handig, snel en praktisch. Voor veel mensen is het een alledaagse handeling geworden waar je niet te lang bij stil staat. Ook cybercriminelen en hackers realiseren dat: het inbreken op iemands online rekening of wachtwoorden ontfutselen is een lucratieve business geworden. Banking Protection van F-Secure Internet Security beschermt je tegen deze vormen van phishing. Banking Protection zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens en transacties privé en bescherm blijven, waardoor deze niet misbruikt of gemanipuleerd kunnen worden.

Systeem eisen

Windows 10


Windows 8.1 en 8 (ARM-gebaseerde tablets worden niet ondersteund)
Windows 7 (alle edities)
Windows Vista (Service Pack 2 of nieuwer)
Windows XP (32-bit, Service Pack 3 of nieuwer)


Processor: Intel Pentium 4 of hoger
Geheugenvereisten: 1 GB of meer
Schijfruimte: 1,2 GB vrije ruimte op de vaste schijf


Het systeem moet voldoen aan de minimale vereisten voor Windows, die door Microsoft zijn opgegeven.


Voor Windows XP (32-bit-edities met Service Pack 3 of nieuwer):


Processor: Intel Pentium III 1GHz of hoger
Geheugenvereisten: 512 MB of meer
Schijfruimte: 1,2 GB vrije ruimte op de vaste schijf

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.