AVG Internet Security

Studentenprijs
€ 24,00
Adviesprijs € 56,95
Windows
Windows
download
Binnen 10 min als download beschikbaar

* Vereiste velden

AVG Internet Security functies

 • Antivirus
 • Anti-malware
 • Anti-rootkit
 • Anti-spam
 • E-mailscanner
 • Beschermende Cloud-technologie
 • Beveiligingsnetwerk voor communities
 • Link Scanner & Surf Shield
 • Social Networking Protection
 • Online Shield
 • Verbeterde firewall
 • Proactieve malware identificatie

De verschillende functies worden onder de 'lees meer' knop verder uitgelegd.

Je kunt kiezen uit:
- AVG Internet Security – 1 jaar – voor 1 gebruiker (€ 28,-)
- AVG Internet Security – 1 jaar – voor 3 gebruikers (€ 35,-)

AVG Internet Security beschermd je voor alle bedreigingen in je online omgeving. Je kunt zonder zorgen online shoppen en bankieren met Internet Security . Ook spam berichten in je e-mail worden automatisch geblokkeerd, doordat je AVG kunt koppelen met Microsoft Outlook.  Bij het downloaden van bestanden ben je veilig voor virussen, spyware en malware door het AVG Online Shield. Zie hieronder de vergelijking tussen AVG Internet Security en AVG AntiVirus.

Antivirus helpt met het tegenhouden, verwijderen en voorkomen van de verspreiding van virussen, worms en Trojaanse paarden.

Anti-malware beschermt je tegen malware op je pc en houdt alles wat geïnfecteerd is tegen.

Anti-rootkit zorgt ervoor dat hackers niet de controle over je pc of laptop kunnen overnemen.

Anti-spam voorkomt dat spammers en scammers je kunnen bereiken. Verkleint het risico dat je last hebt van online spam door alle e-mails te scannen en te controleren op verdachte inhoud en codes.

E-mailscanner detecteert geïnfecteerde of onbetrouwbare binnenkomende bijlagen, zodat deze je pc niet kunnen beschadigen. De scanner werkt als invoegtoepassing voor e-mailtoepassingen, waaronder Microsoft Outlook of als scanner voor POP3-, SMTP- en IMAP-accounts.

Beschermende Cloud-technologie identificeert en voorkomt nieuwe bedreigingen in de Cloud via automatische updates voor je antivirussoftware.

Beveiligingsnetwerk voor communities zet elke nieuwe bedreiging die een van de leden van de community tegenkomt onmiddellijk om in bescherming voor iedereen. Zo wordt de bescherming tegen virussen steeds beter.

Link Scanner & Surf Shield is een slimme preventietechnologie die voorkomt dat je op geïnfecteerde of criminele sites terechtkomt.

Bescherming van sociale netwerken controleert koppelingen die worden uitgewisseld wanneer je sociale netwerken bezoekt, zoals Facebook en Twitter. Zo houd je jezelf en je vrienden veilig.

Online Shield scant bestanden op veiligheid voordat je ze downloadt en beschermt je bij de uitwisseling van bestanden via MSN, Yahoo! en ICQ.

Verbeterde Firewall blokkeert hackers die toegang proberen te krijgen tot je privégegevens. Ook voorkomt de firewall dat malware je computer overneemt en anderen schade aanricht. De firewall werkt zowel op bedrade als draadloze netwerken.

Proactieve malware identificatie: hierbij wordt hoogstaande kunstmatige intelligentie op je pc of laptop gebruikt om proactief malware te vinden die nog niet is gecatalogiseerd door het AVG ThreatLabs-team. Deze detectiemethode wordt continu verbeterd op basis van telemetriegegevens van andere gebruikers.

Systeem eisen

Besturingssysteem: Windows 10, 8, 7, Vista, XP
Processor: 1,5 GHhz of sneller
Geheugen: 512 MB RAM
Schermresolutie: minstens 1024x768 pixels
Benodigde schijfruimte voor installatie: 1300 MB
Browser: Internet Explorer 6 of hoger.
Opmerking: voor activering en updates is een internetverbinding vereist.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Zodra je een serienummer krijgt, dien je dit serienummer eerst bij AVG te registeren via: https://app.avg.com/ww-en/registration
Daarna zal je een nieuw licentienummer krijgen, wat je dan kunt gebruiken voor het activeren van de licentie.
Ben je jouw licentienummer kwijt? Vraag je licentienummer op via https://www.avg.com/nl-nl/license-retrieval


Raadpleeg voor een soepele installatie van AVG Internet Security 2018 onze installatiehandleiding op de handleidingenpagina.