iolo Privacy Guardian - Online Privacybescherming

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!

Belangrijkste kenmerken iolo Privacy Guardian

  • Zorgt ervoor dat je anoniem kunt browsen
  • Houdt jouw zoekgeschiedenis privé
  • Beschermt tegen een digitale profielopbouw of "vingerafdrukken" op basis van jouw gewoontes
  • Verhoogt de bescherming tegen identiteitsdiefstal
  • Stopt ad-trackers die je blijven volgen en bestoken met advertenties 

Online privacy bescherming is tegenwoordig essentieel. Zonder Privacy Guardian kunnen bedrijven en particulieren enorme hoeveelheden zeer specifieke informatie over jou verzamelen. Jouw digitale vingerafdruk is gebaseerd op wat je op het internet doet en veel van deze gegevens kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.
Advertenties de je volgen

Jouw online zoekgedrag wordt geregistreerd en gebruikt om gerichte advertenties te sturen of spam e-mails. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je een aankoop hebt gedaan en niet meer geïnteresseerd bent in advertenties voor het product.

Gepersonaliseerde prijzen 

Als je online winkelt kunnen de prijzen die je ziet hoger zijn dan voor andere mensen. Dit gebeurt aan de hand van jouw internetgedrag. Prijzen die eerder lager waren zijn bij een tweede bezoek verhoogd. Denk aan ticketprijzen, hotels, etc.

Verkoop van jouw gegevens

Providers hebben toestemming nodig om jouw data met derden te delen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je snel akkoord gaat met algemene voorwaarden?  Hiermee geef je vaak akkoord voor de verkoop of het beschikbaar stellen van jouw gegevens.

Windows® 10, 8.1, 8 or 7, 35 MB vrije harde schijf geheugen, 512 MB werkgeheugen (optimal 2 GB), internet connectie en Windows Administrator user account.
Medium Download
Merk IOLO
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Taal Engels
Aantal apparaten 10 apparaten
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

Iolo Privacy Guardian is voor één jaar voor één gebruiker. Na activatie van de licentie kunt u het product één jaar gebruiken.

Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Bitversie 32- en 64-bits
Gebruikersvoorwaarden http://www.iolo.com/nl-nl/eula/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Anderen kochten ook: