Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

Over Amac

Amac is een verkoper bij SURFspot.nl. De betaling van de bestelde artikelen wordt afgehandeld via SURFspot. Amac is verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel en het regelen van de service volgens de voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

  • Deze verkoper hanteert 14 dagen bedenktijd. 
  • Wanneer je de producten van een webshop bestelling op basis van deze 14 dagen bedenktijd wilt retourneren, zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw rekening. Wanneer je de overeenkomst annuleert of de bestelling retourneert, ontvang je zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen) alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan terug. Als je besluit om de volledige bestelling te retourneren, dan worden de eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending vergoed. Amac mag wachten totdat zij de producten hebben ontvangen tenzij je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd.

Bezorgen en retourneren:

  • Op de dag van verzending ontvang je van Amac een e-mail met daarin een track & trace code.
  • Mocht je niet tevreden zijn over het product en wil je gebruik maken van de 14 dagen bedenktermijn, klik dan hier voor de retourinstructie van Amac.

Overige voorwaarden:

Bedrijfsinformatie Amac

Proostwetering 13
3543 AB Utrecht

KvK-nummer: 30194102
BTW-nummer: NL813220440B01
Telefoonnummer: 088 - 77 060 00
care@amac.nl

Contact

Heb je vragen over de levertijd van je bestelling, raadpleeg eerst de bestelstatus in je SURFspot account of in de bevestigingsmail van Amac. Voor meer informatie over bestellen en retourneren, bekijk hier de veelgestelde vragen.