ACTIE: gratis digitale ISIC-studenten kaart (App)*

Studentenprijs
€ 0,00
Adviesprijs € 15,-
iOS Android
iOS
Android
download
Binnen 10 min per e-mail beschikbaar

Actie: van 13 april t/m 16 mei krijg je de ISIC digitale studentenkaart gratis!*

Korting is als student mooi meegenomen. De International Student Identity Card (ISIC) heeft een wereldwijd kortingsnetwerk, speciaal voor studenten. ISIC heeft een netwerk van 42.000 aanbieders in 133 landen. Met deze nieuwe app voor op jouw smartphone** kan je eenvoudig kortingen zoeken in jouw omgeving. De app geeft direct inzicht waar je korting kan krijgen. Enkele voorbeelden van kortingen die je kan krijgen zijn:

  • Studie: studieboeken, scriptiecheck
  • Entertainment en cultuur: musea en theater
  • Reizen: Lonely Planet, Flixbus, diverse vliegmaatschappijen
  • Eten: Thuisbezorgd.nl, lokale restaurants
  • Shoppen, sporten en meer

*geldig van 13 april t/m 16 mei. Je ontvangt een vouchercode via SURFspot. Deze kan je tot 15 juni 2017 inwisselen via de meegezonden link. De actie is alleen geldig voor studenten die lid zijn bij een van onze deelnemende instellingen. Log in om te zien of jouw instelling ook aangesloten is. De digitale kaart is 1 jaar geldig na de datum van de aanvraag. 
**De app is beschikbaar voor Android of iOS.  

International Student Identity Card
De International Student Identity Card (ISIC) is de enige wereldwijd officieel erkende studenten ID. Een ISIC pashouder kan in binnen- en buitenland gebruikmaken van zijn status als “student” en krijgt daarmee toegang tot het exclusieve ISIC kortingsnetwerk. In samenwerking met universiteiten/hogescholen, studenten en overheidsorganen zoekt ISIC continu naar toegevoegde waarde voor Nederlandse en Internationale Studenten in Nederland en het buitenland.

Bestelproces
Bestel je ISIC kaart via SURFspot. Je ontvangt van SURFspot en vouchercode en link. Via de link kan je jouw gegevens en de vouchercode invullen. Vul jouw gegevens compleet in.
Hierna moet je jouw gegevens controleren en jouw pasfoto uploaden. Hiervoor heb je een recente persoonlijke pasfoto (volgens Europese ID richtlijnen) nodig.
Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van ISIC een downloadlink voor de app voor Android of IOS en jouw kaartnummer. Nadat je de app hebt gedownload kun je inloggen met jouw kaartnummer.
Je ontvangt nog een email waarin wordt gevraagd om verificatie.

Gebruiksvoorwaarden ISIC kaart
De gebruiksvoorwaarden van ISIC kun je hier lezen: http://www.isicnederland.nl/over-isic/algemene-voorwaarden/

Een aantal belangrijke gebruiksvoorwaarden van ISIC:
De ISIC kaart is 12 maanden geldig vanaf de datum van aanvraag, ongeacht de datum waarop de kaart wordt afgeleverd. De kaart is geldig tot het einde van de maand die op de kaart gedrukt staat.
Om in aanmerking te komen voor een ISIC kaart moet je fulltime student zijn (ingeschreven aan een onderwijsinstelling) en ten minste 15 uur per week studeren voor een periode van minimaal 5 maanden

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Bestelproces
1. Bestel je ISIC-kaart via SURFspot. Je ontvangt (op werkdagen) binnen 24 uur een mail van ISIC met daarin de vraag om jouw gegevens compleet te maken en een mail van SURFspot met daarin de kortingscode van €5,-
2. Maak je gegevens compleet via het portal van ISIC. Hiervoor heb je een recente persoonlijke pasfoto (volgens Europese ID richtlijnen) nodig.
3. Zodra je de gegevens compleet hebt gemaakt, krijg je van ISIC een online pas waarmee je direct gebruik kunt maken van het kortingsnetwerk.