Actie: ESET Multi-Device Security - 3 apparaten -1 jaar

Studentenprijs
€ 34,50
Adviesprijs € 65,-
download
Binnen 10 min als download beschikbaar

Wat is het ESET Multi-Device Security Pack?

ESET Multi-Device Security Pack is een antivirus en internet security pakket waarmee je drie apparaten kan beveiligen. Van pc tot tablet tot smartphone. Je kan op elk apart device dat je wilt beschermen een ESET product zetten die perfect past bij het device. Je koopt in eerste instantie dus niet daadwerkelijk een antivirus programma, maar een pakket waarbij je de keuze krijgt om voor drie apparaten een passend product uit te zoeken.

Uitleg aan de hand van een voorbeeld

Voorbeeld: Stel je hebt een Windows laptop, een Android tablet en een Android smartphone. Je koopt ESET Multi-Device Security Pack en kan vervolgens kiezen uit een lijst met programma’s waarvan jij er drie mag uitzoeken. Onderstaand zie je de verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen. In het geval van het voorbeeld zou je dus een programma voor een Windows computer, een programma voor een Android smartphone en een programma voor een Android tablet kiezen.

Onderstaand vind je de verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen na het aanschaffen van het ESET Multi-Device Pack. Klik op de programma namen voor meer informatie over elk programma.

 

Computer Smartphones
   
Windows Android
ESET Internet Security ESET Mobile Security voor Android
ESET NOD32 Antivirus ESET Parental Control voor Android
   
Mac OS X  
ESET Cyber Security Pro Tablets
ESET Cyber Security  
  Android
Linux ESET Mobile Security voor Android
ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop ESET Parental Control voor Android

Onderstaand vind je een voorbeeldvideo. In het geval van het filmpje gaat het om vijf apparaten. Als je het ESET Multi-Device Security Pack bij SURFspot koopt, koop je het programma voor drie apparaten

Klik op 'lees meer' voor de systeemvereisten per programma.

Systeem eisen

De systeemvereisten verschillen per product. Klik in de productomschrijving op de ‘lees meer’ knop voor de systeemvereisten per product.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.