Actie: ASUS VivoBook A540SA-DM538T + gratis Fresh n Rebel headphone*

Studentenprijs
€ 339,00
Adviesprijs € 439,-
Windows
Windows
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

*OP=OP: Van 5 juli tot 1 augustus krijg je bij aankoop van een Asus laptop een Fresh n Rebel Caps Headphone Ink t.w.v. €29,99 gratis. De actie loopt zolang de voorraad strekt en is geldig op de geselecteerde modellen.

De Fresh n Rebel headphone is een on-ear hoofdtelefoon. Door de closed-back wordt je omgevingsgeluid waar je ook bent weggefilterd. Handig voor als je bijvoorbeeld in de trein zit. De Fresh n Rebel headphone heeft een afneembare krulkabel van 1.3 m met een geïntegreerde afstandsbediening waarmee je eenvoudig je je telefoon beantwoordt of een nummer pauzeert. De hoofdtelefoon heeft een gevoeligheid van 110dB en een impedantie van 32 Ohm.

Belangrijkste kenmerken ASUS VivoBook A540SA-DM538T

  • Windows 10 Home
  • Intel® Celeron® N3050 processor
  • 4 GB werkgeheugen
  • 128 GB SSD opslagcapaciteit
  • Intel® HD Graphics 5500 (onboard) videokaart
  • WiFi frequentieband: Singleband 2.4 GHz (let op: netwerken op hogescholen en universiteiten vereisen vaak een WiFi frequentieband van 5 GHz).
  • Geen DVD-speler
  • Gewicht: 2,3 kg

De ASUS VivoBook A540SA-DM538T is een goede basislaptop voor eenvoudige werkzaamheden zoals werken met Word, Powerpoint en Excel, draadloos internetten en e-mailen. De laptop is voorzien van Windows 10 Home met een 4 GB werkgeheugen en 128 GB SSD opslagcapaciteit. Wie veel zware activiteiten als: grafische video-, fotobewerking en grote games gaat gebruiken, is echter beter uit met een andere laptop uit ons assortiment. De laptop is niet zwaar en compact, waardoor je ‘m gemakkelijk meeneemt naar de les.

Kies voor de ASUS VivoBook A540SA-DM538T met of zonder accessoires

Om je ASUS VivoBook A540SA-DM538T onderweg zo beschermd mogelijk te houden kun je ervoor kiezen om ‘m te bestellen met een Dicota Laptoptas. Ook krijg je er dan een Rapoo 5G muis bij. Je kunt kiezen uit de ASUS VivoBook A540SA-DM538T:
- Zonder accessoires SURFspot prijs: €349,- (in de winkel €399,-)
- Mét accessoires SURFspot prijs: €379,- (in de winkel €439,-)

Je kunt je keuze maken als je ingelogd bent op SURFspot.

ASUSVivobook

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten

Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review